De Machinesco. van Hubeifotma, Ltd.

Wolfram, Molybdeen en Wolframcarbideproducten

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis

Hubei Fotma Machinery Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
China Hubei Fotma Machinery Co., Ltd. certificaten
China Hubei Fotma Machinery Co., Ltd. certificaten
Zoals altijd, is uw dienst aan ILR-Veiligheid fantastisch. Hoop om u voor een andere orde spoedig te contacteren.

—— Ivan le Roux

Betreffende koppel terug, is alles groot nooit om het even welke problemen met uw producten geweest.

—— Newsongagel

In het algemeen is de kwaliteit uitstekend! Ik hoop aan het groeien als team dat heel wat tussenvoegsels met u verkoopt!

—— Omega Hulpmiddelen

Hubei Fotma Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Hubei Fotma Machinery Co., Ltd. Hubei Fotma Machinery Co., Ltd. Hubei Fotma Machinery Co., Ltd. Hubei Fotma Machinery Co., Ltd. Hubei Fotma Machinery Co., Ltd. Hubei Fotma Machinery Co., Ltd. Hubei Fotma Machinery Co., Ltd. Hubei Fotma Machinery Co., Ltd.
Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%
De Machines Co.Ltd van Hubeifotma in 2004 als gecombineerde groep bezet in productie en het uitvoeren van Non-ferrometalen worden gevestigd, Landbouwmachines en Instructiemachines enz. die
 
In 2005, onze fabriek gevestigd in Zigong, Sichuan P.R., dat een professionele fabrikant van gecementeerde carbideproducten en het gebeëindigde machinaal bewerken voor de wolfram & molybdeenproducten is. Wij concentreren ons hoofdzakelijk op gecementeerde carbideproducten, en het wolfram & het molybdeen en andere producten als weldadige complementariteit. Wij zijn goed bij het veroorzaken van verschillende soorten aangepaste carbidehulpmiddelen voor zowel mijnbouw als knipsel, slijtagedelen, bladen en tussenvoegsels.
 
Onderhand, slagen onze producten in het uitvoeren naar meer dan 60 landen/districten rondom de wereld en bereikte goede marktreputatie afhankelijk van onze fijne kwaliteit en concurrerende kosten.
 
Onze belangrijke producten omvatten:

1. De productsCutting Hulpmiddelen van het wolframcarbide: Het draaien de Tussenvoegsels, Malende Tussenvoegsels, sneden Tussenvoegsels, Aluminium Aanpassingstussenvoegsels, Zwaar Knipseltussenvoegsel, Houtbewerkingstussenvoegsels af, soldeerden Uiteinden en soldeerden Hulpmiddelen, Document scherp blad/mes, Andere aangepaste Tussenvoegsels en Hulpmiddelen enz.
 
Slijtagedelen: Struiken & Kokers, Pijp & Dekking, Verzegelende Ringen, Zaagbladen, Carbidestaven/Bar/Plaat voor het dragen van doel, Andere aangepaste slijtagedelen enz.
 
Mijnbouwhulpmiddelen: De Beetjes van de steenkoolavegaar, Mijnbeetjes, Knoop, Mijnuiteinden, de Uiteinden van de Steenkoolavegaar, Opgravende Beetjes, Andere aangepaste Carbideuiteinden en Hulpmiddelen enz.
 
2. Wolframlegering: De Legering van het koperwolfram (WCu-Legering), Zilveren Wolframlegering (Kwispelinglegering), Wolfram Zware Legering (w-Ni-Fe, w-Ni-Cu), w-Mo Legering enz. De vormen en de grootte hangen van de eisen van klanten af.
 
3. Zuiver Wolfram & Molybdeen & TZM-legering: Zuivere wolfram & molybdeenstaven, platen/bladenenz. Molybdeendraad voor Hitte het Bespuiten, TZM-Legering, de Legering van het Molybdeenkoper (MoCu-Legering) enz.
 

Verklaring

Onlangs er zijn sommige bedriegers die beweerden ons personeel te zijn dat e-mail verzendt naar de kopers die hen vragen om betaling aan andere bankrekening te verrichten die geen van ons is. Zo bevestigde ons bedrijf plechtig dat wij SLECHTS TWEE bankrekeningen hebben. De T/T-informatie als volgt:

Eerst:
Intermediaire Bank: (voor verwijzing van uw bank)
Wachovia-Bank New York
Vlugge Code: PNBPUS3NNYC

De Bank van de begunstigde: (dat is waar het geld zou moeten worden getelegrafeerd)
Het Bankwezen Corp., Wuhan-Tak van China Minsheng.
Nr 20 Jianghan-Road, Wuhan. P.R. China.
Vlugge Code: MSBCCNBJ005 UID: 380153.

Begunstigde:
Hubeifotma Machines Co.Ltd.
Adres: De bouw van 3, Internationaal Ondernemingencentrum. Guanshanweg 2 Te 1#, Wuchang, Wuhan, P.R.China.
Telefoon: 027-67845275
Rekeningsnr: 0511014170001494
Het geld zou aan de bankrekening van de begunstigde direct en onze bedrijf VOLLEDIGE NAAM en accountnummers meedelen als verwijzing, evenals ons P/I-aantal moeten worden getelegrafeerd.
E-mail onmiddellijk naar gelieve te verzenden ons met het vlugge exemplaar na uw betaling zodat kunnen wij ervoor zorgen al informatie correct is.
 
De tweede:
 
SWIFT/BIC: DHBKHKHH (DHBKHKHHXXX * als 11 karakters worden vereist)
Accountnummer: 79969201668
Naam van de rekening: De Machinesco. van XT-Hubei Fotma, Ltd
Naam van de bank: DBS-Beperkte Bank (Hong Kong)
Bankadres: 11de Verdieping, het Centrum, 99 Centrale Weg van de Koningin, Centraal, Hong Kong
Land/Gebied: Hong Kong
Type van Rekening: Bedrijfsrekening
Bankcode: 016
Takcode: 478 * als het betalen van Hong Kong-banken


De enige efficiënte e-maildozen zijn zoals volgend:
pauline@fotma.com
export@fotma.com

Behalve bovengenoemde e-mail, zijn andere e-mailadressen ALLEN valse degenen. Gelieve te antwoorden niet op hen wanneer u dergelijke post krijgt.
U moet waakzaam zijn als u een e-mail van ander e-mailadres behalve bovengenoemde drie krijgt. Als u om het even welke twijfel hebt, te roepen gelieve ons officieel nummer +86-27-87773485. Of praatje met ons online aan Skype-identiteitskaart: paulinezhou.

Dank u voor uw samenwerking!

 
 
 
 
Contactgegevens
Hubei Fotma Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Pauline

Tel.: +86-27-87773485

Direct Stuur uw aanvraag naar ons